Nu aștepta un an mai bun!

 

„Nu în stele se află destinul nostru, ci în noi înșine.” – William Shakespeare

Bucură-te de fiecare clipă, zâmbește, fii fericit, luptă pentru visele tale și amintește-ți mereu: destinul tău nu este determinat de șanse, ci de alegeri!

nu astepta un an mai bun poza

Viața înseamnă mișcare, evoluția este opțională, iar timpul limitat. Așteptarea și amânarea sunt vrăjmași care, cu siguranță, ne smintesc de pe drumul al cărui capăt ar trebui să ne ducă la un țel, scop ori vis.

Fii înțelept, alege cu cap și nu rămâne împotmolit –așa cum majoritatea oamenilor aleg să o facă!

Oamenii slabi cred în noroc. Cei puternici cred în cauză și efect.” – Ralph Waldo Emerson

Bucura-te 800 (1)

Nu mai da vina pe societate, pe conducători, pe circumstanțe ori pe noroc. Oamenii slabi mereu o să o facă și mereu o să se plângă de aceste lucruri. Ei sunt primii care te arată cu degetul și te bârfesc de rău dacă ajungi să te diferențiezi. Dacă poți, ajută-i cu un sfat, însă ai grijă, mulți o să riposteze, nu tocmai cu așteptatul „mulțumesc” și o să încerce să te demoralizeze și să te tragă înapoi în prinsoarea la care, inconștienți, sunt condamnați. Ferește-te de acestă „boală” și ai grijă să te înconjoare mereu oameni de la care ai ceva de învățat, oameni care nu o să râdă niciodată de visul tău. Există? DA! De secole îi găsești în biblioteci și librării. Trebuie doar să te duci să-i întâlnești. Sunt foarte prietenoși și te poți baza pe ei o viață întreagă. Crede-mă, am cunoscut câțiva!

„Mințile mari au obiective, celelalte au dorințe.” – Washington Irving

Unii visează și o să viseze toată viața, alții nici măcar nu mai îndrăznesc să o facă, în timp ce restul –în multe statistici se spune că ar fi vorba de aproximativ 1% – sunt cei care fac lucrurile să se întâmple. Ei sunt cei care au obiective clar definite, muncesc din (sau, cel puțin, o fac cu) pasiune, transformă problemele în oportunități și, cel mai important, visele în realitate.

Fii și tu printre ei și hai să ne vedem în top – se spune că Raiul începe de acolo.

„Omul înțelept nu-și calculează șansele. El își fixează țelul și apoi îl atinge.” – Lao Tse

 

La mulți ani, dragi prieteni!

rev2015-2016

(1 ianuarie 2016)

Dacă ți-a plăcut articolul, acordă-i o apreciere, un comentariu sau răsplătește-mi munca cu o distribuire. Mulțumesc anticipat!

Robo Veres

Adauga un comentariu

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul protejat cu drept de autor!