Lupul singuratic


Un lup singuratic este un lup care trăiește independent mult mai confortabil decât dacă ar fi alături de membrii unor haite.


Lupul singuratic, fie că a ales, fie că a fost forțat să aleagă acest stil de viață, pentru a putea supraviețui trebuie să devină mai isteț, mai puternic, mai agresiv și mult mai periculos decât lupul mediocru care face parte din consacrata haită.

Alegerile din viață îi aparțin în totalitate, este foarte calculat și atent la orice pas, cunoaște foarte bine orice pericol, dar nu știe deloc de frică – de atributul acestui parazit s-a descotorosit odată cu izolarea sa de ceilalți. Are mult curaj – însă știe cu precizie să-l despartă de prostie -, nu se plânge, nu lenevește și, chiar dacă privit prin ochi străini pare posac, are o forță și voință incredibilă de puternică de a merge mai departe.

Și, cel mai important, nu se împacă cu această soartă nemiloasă – luptă și nu se dă bătut, indiferent de circumstanțe.


Drumul lui trece prin cele mai întunecate păduri și prin cele mai primejdioase văi, se cațără pe cel mai înalt munte și niciodată nu privește înapoi. Emoțiile și sentimentele sale sunt greu de citit – știe foarte bine că expunerea lor este foarte vulnerabilă și intenționat le-a tăinuit departe de orice risc.


Câteodată, un astfel de lup singuratic poate găsi un alt lup singuratic la fel de puternic și ambițios cu care să formeze o pereche și să construiască o nouă haită – una bazată pe loialitate și respect. Dar până atunci, el va fi întotdeauna un lup singuratic…

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te invit la un like/share/comment

Robo Veres

 

Adauga un comentariu

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul protejat cu drept de autor!