Într-un sol infect nu crește o floare!

 

Ziua o bate mult, iar noaptea o f*te bine. Cel puțin așa pare din strigătele ei. Ziua urlă de durere, iar noaptea geme de plăcere. Mă întreb, oare când mai dorm oamenii ăștia și, mai ales, cât mai rezistă femeia aia… Chiar compensează sexul așa de mult, încât să merite suferința?

Câteodată, când mă întâlnesc cu tipul pe casa scării, mă gândesc să-l întreb. Doar că, la cei 50 kg ale lui, pare așa de inocent și firav, încât mă tem că aș părea eu ăla smintit.

Tot așa, mă intersectez și cu ea. Și dacă nu am fi vecini, aș spune că e o femeie împlinită cu capul pe umeri, mândră de soțul ei și foarte îndrăgostită.

Iar când îi văd pe amândoi pe stradă ținându-se de mână și pășind într-o candoare care nu ar părea să poată fi tulburată de nicio împrejurare, îmi și pun întrebări dacă nu cumva am luat-o razna.

Lăsând gluma deoparte, mă gândesc la câte lucruri pot ascunde de văzul lumii niște pereți simpli de beton. Câte caractere și multiple personalități pot tăinui, aparent în liniște, sub o depravată mască socială. Cât de josnici pot ajunge unii oameni suportând faptele necontrolate ale partenerului de viață. A ridicat o dată mâna? Ia-ți lucrurile și pleacă! Nu mai invoca scuze și nu-ți mai pune atâtea întrebări cu ce o să faci și cum o să te descurci. Sunt instituții specializate și oameni pregătiți care te pot ajuta și la care poți apela cu încredere. Dacă mai stai și nu faci nimic, să știi că îți meriți soarta. Disconfortul din familia ta o să îți devină un confort plăsmuit din care nu o să mai poți scăpa și o să ai o viață mizerabilă și de coșmar. Dacă acum așa decurg lucrurile, crezi că pe viitor o să-nflorească ceva? Într-un  sol infect nu crește o floare! Mai bine să suferi luptându-te singură cu viața, decât să fii obligată de către cineva să suferi. Mai bine să-ncerci să crești, decât să fii forțată să ofilești. Rămâi o victimă sau devii o luptătoare? Doar tu poți să alegi!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, acordă-i o apreciere, un comentariu sau răsplătește-mi munca cu o distribuire. Mulțumesc anticipat!

Robo Veres

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Adauga un comentariu

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul protejat cu drept de autor!