Despre mine

robointoarcepagina2

Sunt într-o continuă schimbare, deci ar fi greu să mă definesc în simple cuvinte. Iar dacă aș încerca, mi-aș impune, probabil, în aceste rânduri, niște limite – care nu ar mai avea valabilitate mâine, deoarece ar fi depășite. Azi nu mai sunt ceea ce am fost ieri și mâine nu voi mai fi ceea ce sunt azi. Caut perfecțiunea, însă, în fiecare zi când mă trezesc, îmi place să cred că sunt un novice și că mai am foarte multe de învățat și de experimentat – asta mă ține departe de capcana indolentă a prezentului și îmi oferă o doză de motivație.

Prietenii îmi spun Robo. Îmi place să citesc și încerc să scriu. Cititul țin să cred că mi-a salvat viața, iar scrisul simt că-mi calmează mintea și îmi liniștește sufletul.

IntoarcePagina, deși are sloganul „Pentru o lume mai bună”, a apărut dintr-un motiv egoist: voiam să am locul meu în care să învăț și să evoluez – locul în care să mă regăsesc. Știam că, dacă sunt implicat într-un proiect ce vizează cărțile, o să fiu mult mai dedicat lecturii și o să învăț constant lucruri pentru dezvoltarea mea personală.

Înainte să am blogul, mă temeam că aș putea fi tentat, la un moment dat, să reduc din timpul și banii investiți în cărți. Până în acel moment, citisem cărți de dezvoltare personală, de business și biografii. Foarte târziu, am citit Crimă și pedeapsă și de atunci m-am îndrăgostit de literatură. Mi-am dat seama cât de mulți ani am irosit fără să pășesc pe acest tărâm minunat, iar acum încerc să recuperez timpul pierdut. Toate cărțile sunt bune și te ajută în viață, însă literatura face minuni. Nu degeaba marele filosof, , cândva a făcut următoarea mărturisire: „Dostoievski a fost unul dintre puținii psihologi de la care am învățat ceva.”

Oamenii care mă urmăresc și care îmi apreciază munca îmi oferă o satisfacție mult mai mare decât mă așteptam. Vreau să cred că citești cu drag aceste rânduri și că în acest fel îți dorești să ne ajutăm reciproc. Pentru noi, pentru viitor și pentru o lume mai bună!

P.S. Mă poți susține chiar și financiar și nu te costă nimic. Tot ce trebuie să faci e: atunci când te hotărăști să-ți cumperi cărți sau orice alte lucruri, să le comanzi din magazinele pe care le promovez. Intri pe blogul meu dai click pe link-ul sau pe banner-ul magazinului de la care vrei să faci cumpărături = ești redirecționat spre magazinul respectiv, de unde poți să cumperi orice produs. Eu primesc un comision de vreo 7-8% din comandă✓ (procent foarte mic – știu – însă, dacă o să procedezi așa de fiecare dată, te asigur că o să-mi fi de mare ajutor). Banii din blog îi investesc în educație și în cărți, iar rezultatele, care sunt o recompensă în sine, o să se vadă tot pe blog. Mulțumesc anticipat pentru susținerea ta!

 

Pagina mea personală de Facebook ✔ https://www.facebook.com/robo.veres

Pagina mea personală de Instagram Instagram

instagram_robo veres

Adauga un comentariu

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul protejat cu drept de autor!