De unde îmi cumpăr cărți

Cele mai bune magazine online de unde îți poți achiziționa cărți pentru biblioteca ta!

Salvează această pagina și caută să profiți zilnic de PROMOȚII și REDUCERI!

IntoarcePagina.ro

_____________________________________________________________________________________

LIBRIS 

 

LIBRARIE.NET 

DIVERTA

VEGIS

 

eMAG

(cărţi educaţionale şi materiale didactice pentru învăţământul preşcolar şi primar)

 (birotică, papetărie)

 (ceai, cafea)


 Prezintă o gamă foarte variată de cărți, la prețuri bune, iar un alt avantaj este că oferă transport gratuit pentru comenzi de peste 30 lei. Acceptă plata cu cardul sau ramburs. Efectuează expedieri și în străinătate.

libris.ro%20


Magazinele lor sunt locuri ideale pentru iubitorii de cărți, ceai, muzică, dichis. A reușit să construiască o comunitate culturală și a obținut diferite premii și distincții de invidiat. În magazinul online acceptă plata cu cardul sau ramburs, iar produsele lor pot fi comandate chiar și din străinătate. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 75 lei.

Carturesti.ro


 Pe langă cărți, mai găsești o grămadă de alte produse, un mall întreg într-un singur magazin online. Prețuri bune, livrare rapidă (cost mic 9.9 ron), retur gratuit în 30 de zile. Acceptă plata cu cardul, PayPal sau ramburs. Trimit comenzi chiar și în străinătate.

Elefant.ro


LIBRARIE.NET Enorm de multe cărți la prețuri minime. Recomand acest magazin în cazul în care cumperi mai multe, mai ales că transportul prin curier este gratuit la comenzi de peste 100 ron (sau prin poștă la comenzi de peste 60 ron). Dezavantajul este că nu acceptă plata cu cardul, dar se poate plăti prin transfer bancar, PayPal sau ramburs.


 Foarte multe cărți pe care doar în acest magazin le mai găsești. Acceptă plata cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs.

OKIAN.ro


VEGIS Probabil cel mai mare și cel mai cunoscut magazin de produse naturiste din România, însă au de vânzare și cărți de dezvoltare personală și jocuri de relaxare sau educative. 

Vegis

 Învățarea nu se oprește niciodată! Investește în dezvoltarea ta personală și profesională! „Îți aducem orice carte din lume pentru profesia și pasiunile tale.” – Books Express, librarul tău personal

books-express.ro


 Cărți bune, transport gratuit pentru comenzi de peste 99 ron. 

Nemira


Cărți, ebooks, muzică, film, board games, cadouri etc.

libhumanitas.ro


 Se remarcă prin unicitatea colecțiilor de cărți în domeniul NLP (Programare Neuroligvistică), terapii holistice (metode non-invazive pentru vindecarea bolilor „imposibil” de vindecat), spiritualitate și științe de frontieră.

Vidia.ro


 O gamă variată de cărţi educaţionale şi materiale didactice pentru învăţământul preşcolar şi primar, realizate la standarde europene, în condiţii grafice deosebite, în conformitate cu programele şcolare aprobate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, având ca finalitate accesul fiecărui copil la o educaţie de calitate; pentru că educaţia deschide drumuri în viaţă.

edituradiana.ro


Alte magazine de cărți: DIVERTA , eMAG


 Magazin online de birotică, papetărie etc.

dacris.net


 Pentru că o carte bună merită și un ceai pe măsura.

artaceaiului.ro


Adauga un comentariu

comments

4 comentarii la „De unde îmi cumpăr cărți

 • august 23, 2015 la 6:43 pm
  Permalink

  Cartile mi le cumpar online de la Libris (cel mai des), Elefant si eMAG.

  Răspunde
  • august 26, 2015 la 4:34 pm
   Permalink

   Incearca si celelalte magazine, Dana! De multe ori au oferte foarte bune. 🙂

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul protejat cu drept de autor!